Home / Projects / private housing / Vakantiewoning Muggenbeet

Vakantiewoning Muggenbeet

In het buurtschap Muggenbeet bij Blokzijl, gelegen in het nationale park Weerribben-Wieden, is naar ontwerp van B+O Architecten een vakantiewoning uit de jaren ’60 grondig verbouwd en volledig gemoderniseerd. Zo is de woning uitgebreid zodat de slaapkamers groter zijn worden en elk een eigen badkamer hebben gekregen. Verder is de hele woning geïsoleerd en is de gevel bekleed met zwart gebeitste houten delen. Ook het balkon is vernieuwd en uitgebreid. Hierdoor heeft de woning een Scandinavische uitstraling gekregen, maar zijn de oorspronkelijke kenmerken behouden gebleven en versterkt.

architect: Arnoud Olie / opdrachtgever: particulier / aannemer: Bouwbedrijf Bovenhuis / opleverjaar: 2016

meer particuliere woonhuizen