Home / Projects / retail / H&M Tilburg

H&M Tilburg

In het centrum van Tilburg is een bestaande winkel van H&M vergroot en uitgebreid. Op het oorspronkelijke winkelpand is een extra verdieping gebouwd en daarmee is het pand uitgebreid naar twee lagen. De uitdaging hierbij was dat tijdens de bouwwerkzaamheden de winkel open is gebleven.

De voorgevel is aangepast in de stijl van de oorspronkelijke architectuur van het pand. Tevens is de gevel voorzien van ramen waardoor de winkel nu een open en lichte uitstraling heeft. B+O Architecten heeft voor dit project het ontwerp gemaakt en de bouwtechnische uitwerking verzorgd. Ook de begeleiding van de bouw en de directievoering waren onderdeel van de werkzaamheden.

architect: Arnoud Olie / opdrachtgever: Dela Vastgoed B.V. / aannemer: Bouwbedrijf Bovenhuis / opleverjaar: 2017

meer retail